CeramiCandle.ro

Back to nature “Noapte Înstelată”

45,00 lei

Lumânare parfumată CeramiCandle din ceară de soia, turnata manual într-un bol ceramic lucrat la roata olarului şi pictat manual.

Capacitate:  100ml.
Timp de ardere: 24 – 26 ore.

Availability: În stoc

Lumânarea parfumată CeramiCandle este realizată manual într-un mic atelier din Bucureşti, din ceară naturală 100% din soia şi parfum special creat pentru ceara din soia. Fitilul folosit este din bumbac 100%  şi arde fără să scoată fum.

Ceaşca ceramică lucrată la roata olarului şi pictată manual, a fost transformată într-o lumânare parfumată unică. Deoarece toate recipientele ceramice sunt lucrate la roata olarului şi pictate manual sau lăsate simple, minimaliste, nu vor fi niciodată două produse identice. Astfel, şi lumânările parfumate CeramiCandle devin produse unice.

După arderea completă a lumânării, ceaşca ceramice se şterge uşor cu un şerveţel şi se spală. Poate deveni apoi obiect de uz casnic, de decor sau poate fi reîncărcată şi transformată într-o nouă lumânare parfumată.

Lumânarea parfumată CeramiCandleNoapte Înstelată – este un produs vegan, prietenos cu mediul, având în compoziţie ingrediente fără ftalaţi, CMR şi care nu sunt testate pe animale.

Cu proiectul CeramiCandle susţinem vechea tradiţie a olăritului şi aduce acest meşteşug străvechi în timpurile prezente, prin transformarea obiectelor ceramice în lumânări parfumate care schimbă atmosfera oricărui spaţiu, care transformă o casă în acasă.

Greutate 0.1 kg
Note de vârf

bergamotă, grapefruit, lămâie, mandarină, măr, scorţişoară

Note de mijloc

ambră, cedru, iasomie, patchouli, tutun

Note de bază

ambră, mosc, santal, smirnă, tonka, vanilie